Spring til indhold

Køkkenmontering

Som tømrer består en stor del af vores arbejde naturligvis med at montere og tilpasse boligens hjerte, nemlig køkkenet.

Vi kan også hjælpe hvis det er blevet småt med pladsen og der skal monteres et ekstra skab, eller hvis der skal ligges ny bordplade på for at give det gamle køkken en opfriskning til at klare en periode mere.

Køkkenets mærke og leverandør er uvæsentligt for os, så uanset om du vælger Invita, Ikea eller Vordingborg så hjælper vi dig gerne, så du får et køkken du er glad for de næste mange år.

Kontakt os for mere information og et tilbud.

Tømrermester Klaus Petersen i Ringsted
Opsætning og reparation er køkken

Professionel køkkenmontering

Vi tilbyder en professionel opsætning eller tilpasning af dit køkken, og med udgangspunkt i vores tømrer værksted i Ringsted kører vi på hele Midtsjælland.

Har du købt og fået monteret et køkken hvor der mangler de sidste tilpasninger eller rettelser kan vi hjælpe dig. Vi løser mange af den slags opgaver, og her kommer vores 40 års erfaring os til nytte, da vi har arbejdet med alle de store køkken brands.

Vi kan også monterere dit køkken fra start til slut, og ved hvad man skal være opmærksom på ved nyt køkken, vi er også inde i mange detaljer omkring et køkken for eksempel hvor langt der skal være mellem køkken og øerne eller hvad vej lågerne skal åbne.

 

40 års erfaring som tømrer i Ringsted-området, og med eget værksted til skæring af fodpaneler, lister, trin, mv.